Over Libb Publishing...

Libb Publishing is een virtuele en volledig digitale uitgeverij van informatieproducten die ik in eerste instantie opgericht heb om het e-book “Drie Stappen Naar Een Piesvrij Huis” (over onzindelijke katten) op de markt te kunnen zetten.

Het bedrijf wordt gerund door mij (Matt), en dat doe ik naast mijn freelance werk als analist voor verschillende bedrijven.

Mijn streven met Libb Publishing is om mensen een concrete oplossing te geven voor de vaak hele specifieke problemen waar ze mee zitten. Bijvoorbeeld een kat die in huis plast of een pup die maar niet zindelijk te krijgen is.

Ik denk ook niet zozeer in producten als in oplossingen. Met andere woorden: Je betaalt niet voor wat het is (bijvoorbeeld een ebook), maar puur en alleen voor het resultaat waar je op uit bent.

En vandaar ook dat ik het niet meer dan logisch vindt dat je je geld terug krijgt als je dit resultaat er niet mee weet te behalen, of als je om een andere redenen ontevreden bent.

Dat is hoe ik zelf behandeld wil worden door bedrijven, en dus ook de enige manier waarop ik zelf zaken wil doen.

En daarnaast vindt ik het ook niet nodig om me te verschuilen achter “de anonimiteit van het internet”, zoals je dat online ondernemers wel hoort noemen…

Ik ben wie ik ben, en als je iets van me wilt dan weet je me te vinden.

Ik bedoel, het is allemaal al zo onpersoonlijk tegenwoordig. Dus voor mij geen 0800 nummers (werd ik vandaag nog over gebeld trouwens, lol) of een “online pen naam” zoals dat heet.

Mocht je zelf trouwens een idee hebben voor een informatieproduct (ebook, ecursus, video, etc), of zelf ergens een expert in zijn, neem dan gerust contact met me op. Want nu het allemaal wat meer serieuze vormen begint aan te nemen met mijn uitgeverij ben ik vanzelfsprekend ook op zoek naar nieuwe dingen om uit te geven.

Maar zorg er dan wel voor dat je iets goeds hebt, en wat mensen ook daadwerkelijk helpt of waarde geeft, en niet een of ander scammy achtig iets in de trant van hoe je op een makkelijke manier veel geld kunt verdienen met het een of ander want daar ben ik niet in geïnteresseerd.

Ik ben te bereiken op 058-8435625, of via: mattlibben@gmail.com

 

 

 

 

©2015 Pupwordtmaarnietzindelijk.nl. Alle rechten voorbehouden.